Makelaar, adviseur, notaris of geldgever?

Laat Linckr voor je werken

 Ontdek hoe

De missing link tussen mensen, processen en data.

Linckr integreert het nieuwe klantdenken met bestaande systemen.

Ontdek onze technologie

Ontwikkeld vanuit het grote plaatje.

Play button

Bekijk video

Play button

Bekijk video

Bekijk de 2 minuten video over de high level architectuur van Linckr

Consument

De consument kan Linckr zowel via een mobile app als via een desktop benaderen.

Bronsystemen

Via de Linckr Data app Ockto halen consumenten hun gegevens foutloos op uit bronsystemen.

Dienstverlener

Partners kunnen Linckr naadloos integreren in hun eigen systemen of gebruiken via onze overzichtelijke web portal.

Digitale kluis

De data van consumenten wordt veilig opgeslagen in een digitale kluis buiten Linckr.

Digitale identiteit

De identiteit van consumenten wordt geverifieerd door Digidentity. De digitale identiteit voldoet aan het hoogtste Europese veiligheidsniveau (eIDAS Qualified).

Digitaal ondertekenen

De consument ondertekent documenten digitaal. De digitale handtekening staat juridisch gelijk aan een "natte" handtekening.

Consent manager

De consument kan alle data eenvoudig delen met elke dienstverlener. Volledig conform de AVG-normen.

Procesondersteuning

De consument wordt tijdens de hele klantreis begeleid en op de hoogte gehouden van de voortgang.

Sisse Fihl Skyum

Executive Producer, Media.Monks

Sisse Fihl Skyum

Executive Producer, Media.Monks

With Linckr, we entered a truly collaborative project. Linckr's expertise and knowledge combined with our vast knowledge on User Experience and Interface design allowed us to design a new groundbreaking product that is taking user experience to the next level.

Arrow left iconArrow right icon

Fred Slikker

Managing Director at Digidentity

Fred Slikker

Managing Director at Digidentity

‘’We zijn blij dat Digidentity kan bijdragen aan de klantervaring die Linckr biedt. Beide partijen geloven dat digitalisering ons leven makkelijk kan maken, dat maakt het een uitstekende samenwerking.’’

Arrow left iconArrow right icon

Sven Van Roy

Commercial Director at Lemon

Sven Van Roy

Commercial Director at Lemon

“Als software huis zijn we niet alleen enthousiast over de gebruikte technologieën in het Linckr platform maar vooral ook over de ongelooflijke mogelijkheden voor de consument die terug baas wordt over zijn data. Dit biedt ongelooflijk veel toekomstperspectief en mogelijkheden."

Arrow left iconArrow right icon

Robert Harreman

CEO Ockto

Robert Harreman

CEO Ockto

“Door onze samenwerking kan een consument zijn gegevens veilig ophalen, opslaan en delen. Hij zit aan het stuur en organisaties weten zeker dat deze data betrouwbaar en volledig is.”

Arrow left iconArrow right icon

Thijs Petter

Founder Cafienne

Thijs Petter

Founder Cafienne

"Toen ik met Linckr in aanraking kwam, doorliep ik juist een woonreis “klassieke stijl”. De noodzaak van de app was me direct duidelijk! Eindelijk een app die aansluit bij de klantbeleving."

Arrow left iconArrow right icon

Tom Haegemans

CTO Digita

Tom Haegemans

CTO Digita

“Linckr laat de consument de touwtjes in handen nemen. Het is één van de zeldzame apps die de customer-centricity trend begrijpt en implementeert."

Arrow left iconArrow right icon

Marc Lappat

Co-founder MyCodi

Marc Lappat

Co-founder MyCodi

"Onze samenwerking met Linckr is een logische keuze, onze oplossingen vullen elkaar goed aan. MyCodi levert volledige Wwft dossiers en Linckr alle overige gegevens voor een transactie. Totale ontzorging voor zowel dienstverleners als consumenten!"

Arrow left iconArrow right icon

State of the art technologie

Digita

Digita - Solid

Digita voorziet software en diensten met use.id zodat mensen, apps en organisaties gemakkelijk kunnen deelnemen in data-uitwisseling, gebaseerd op Solid en WebIDs.
Solid is een protocol waarmee mensen hun gegevens veilig kunnen opslaan in persoonlijke gedecentraliseerde datakluizen (Pods). Alleen de eigenaar van de Pod bepaalt welke mensen en applicaties toegang tot de Pod hebben.
Digidenity

Digidentity - Digital identity & digital signing

Onze identiteitsverificatie en elektronische handtekeningen werken naadloos samen. Na onboarding op afstand kun je binnen enkele minuten veilig persoonlijke informatie delen en documenten ondertekenen. Met Digidentity log je ook makkelijk en veilig in op de Linckr app.
Ockto logo

Ockto - Linckr Data Hulp

Soms moet je veel (financiële) gegevens over jezelf en je huishouden aanleveren. Dat kan ingewikkeld zijn en kost veel tijd. Met de Linckr Data Hulp haal je makkelijk en veilig je persoonsgegevens op. Alleen je gegevens die nodig zijn worden opgehaald en gedeeld. Niets meer, niets minder.
cafienne logo

Cafienne - CMMN

Enable the power of tasks through the open source Case File Engine of Cafienne. With CMMN, Cafienne provides a graphical language to organize work within and across organizations.
MyCodi

MyCodi - CODI

MyCodi is de meest geavanceerde Wwft compliance software in de markt. Het voert volledig geautomatiseerde cliëntonderzoeken uit en produceert de meest complete Wwft cliëntdossiers, inclusief risicoanalyses.
Lemon logo

Lemon - Linckr platform & app

Lemon is gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en onderhouden van state of the art applicaties. Bij Linckr bouwen we mee aan een verhaal dat technologisch staat als een huis en daardoor een significant verschil zal maken in de woonreis van de consument.

Media.Monks – Linckr app design

Media.Monks is a globally renowned media production company. For Linckr we immersed ourselves in their identity and established core values and principles before rolling out a bonafide app design that is clean, seamless and reflects the trustworthiness harnessed by the cutting-edge technology utilized.

Naadloze integratie

Linckr is een "API first" platform en is als zodanig volledig ingericht om makkelijk te integreren in bestaande IT-landschappen.

Service Providers API

Pijl FAQ

Het Linckr platform is volledig API-based. Om naadloos te kunnen integreren met de systemen van dienstverleners die gebruik willen maken van Linckr én in hun eigen systemen willen blijven werken, bieden wij de Service Providers API aan. Met deze API kun je eenvoudig vanuit je eigen systeem consumenten uitnodigen om met je te verbinden. Daarnaast kun je de consument makkelijk vragen stellen en gegevens van hen opvragen. De antwoorden en gegevens van de consumenten worden voor je ter beschikking gesteld in een beveiligde omgeving. Van daaruit kunnen ze automatisch geïmporteerd worden in je eigen systeem. Ook kun je documenten en gegevens die voor de consument bedoeld zijn eenvoudig en veilig sturen naar de consument.

De Service Providers API voldoet uiteraard aan de hoogst mogelijke security eisen om de gegevensuitwisseling tussen de eigen systemen en Linckr veilig te houden.

Solid Protocol

Pijl FAQ

The Solid Protocol is a specification that lets people store their data securely in decentralized data stores called Pods.
Solid creates interoperable ecosystems of applications and data
Data stored in Solid Pods can power ecosystems of interoperable applications where individuals are free to use their data seamlessly across different applications and services.
All data in a Solid Pod is stored and accessed using standard, open, and interoperable data formats and protocols. Solid uses a common, shared way of describing things and their relationships to one another that different applications can understand. This gives Solid the unique ability to allow different applications to work with the same data.

Zorgeloos Vastgoed

Pijl FAQ

De consument werkelijk centraal in zijn hele woonreis. Samen met de consument, keten en in nauw overleg met de overheid werken we aan een toekomstvast afsprakenstelsel voor de gehele woonreis: van aankoop tot verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Hierdoor werkt iedere betrokken partij vanuit dezelfde standaard.

SIVI AFS/AFD

Pijl FAQ

Is de basis voor een digitaal ecosysteem waarin klanten een goede bediening kunnen krijgen binnen de verschillende distributievormen, waar goede toegang tot data en uitwisseling van data mogelijk is. Dit is een ambitieus doel en zal de komende jaren aandacht en inzet van de branche vragen. Een open digitaal ecosysteem binnen onze industrie is randvoorwaardelijk voor verdere ontwikkeling en innovatie.

Download Linckr nu gratis!

Start nu met meer gemak.
Appstore iconGoogle playstore icon

Lancering platform

Linckr platform live op 1 Oktober 2022
Appstore iconGoogle playstore icon
01
Dagen
01
Uren
01
Minuten
01
Seconden

Vragen & antwoorden

Met welke systemen kan Linckr integreren?

Linckr is een volledig API-based platform en kan makkelijk integreren met externe systemen. Op dit moment is Linckr druk bezig de koppelingen met de volgende systemen te realiseren:
- Kolibri: makelaarssoftware van Kolibri (zie https://kolibri.software/ voor meer informatie over Kolibri)
- Qu-BIS: notarissoftware van Quantaris (zie https://www.quantaris.nl/producten/qu-bis/ voor meer informatie over Qu-BIS)

Wat als mijn software nog geen koppeling met Linckr heeft?

Geen zorgen. Ook dan kun je gebruik maken van Linckr om de interactie met jouw klanten snel en eenvoudig te maken. Je kunt dan gebruik maken van het Linckr Service portaal. Wil je hier meer over weten, neem contact met ons op.

Ik wil graag mijn software koppelen aan Linckr. Hoe kan dat?

Als je wil weten hoe je je eigen software kunt (laten) koppelen met Linckr, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Arrow faq