Makelaar, adviseur, notaris of geldgever?

Laat Linckr voor je werken

 Ontdek hoe

De perfecte klantreis binnen handbereik

Linckr: één app voor alle stappen en klantgegevens bij complexe transacties.

Partner worden

Waarom moeilijk doen als het Linckr kan?

De concurrentie in financiële en juridische dienstverlening is groter dan ooit. Positief opvallen vraagt om de perfecte klantreis. Daarom is er Linckr: één app voor alle stappen en gegevens.

Persoonlijke gegevens worden opgehaald bij de bron.

Handmatig invoeren van gegevens is echt verleden tijd.

Bovendien kun je beter voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Daarom gebruik je Linckr.

Checkmark

Authentieke gegevens uit officiële bronnen.

Checkmark

Gegevens importeren in plaats van invoeren.

Checkmark

Geverifieerde identiteit van je klanten.

Checkmark

Excellente klantervaring zonder langdurige investering.

Checkmark

Besparing op communicatie naar de klant.

Checkmark

Compliance (AVG, Wwft) tegen minder kosten.

Checkmark

Lage kosten per transactie of per klant.

Checkmark

Makkelijk te integreren met de bestaande klantreis.

Een huis kopen met Linckr.

Play button

Bekijk video

Play button

Bekijk video

Bekijk de 2 minuten video over het gemak van Linckr

Maar dat is nog niet alles..

Veilig icon

100% gevalideerd en up-to-date

Klantgegevens worden (automatisch) opgehaald uit bronsystemen en bijgewerkt en de identiteit van de consument is onomstotelijk vastgesteld.

Linckr Approved stempel
Overzichtelijk icoon

Overzichtelijk

De consument en dienstverlener weten precies wat er nog gedaan moet worden om de transactie af te ronden. Aangeleverde gegevens komen direct beschikbaar in een overzichtelijk dashboard.

notariaal toezicht svg

Voldoen aan compliance eisen

Linckr biedt dienstverleners de mogelijkheid om te voldoen aan de steeds hoger wordende compliance eisen vanuit wet- en regelgeving.

Linckr stempel donker
Klaar voor alles Icon

Multi-inzetbaar

Linckr is inzetbaar voor alle complexe transacties, zoals het opstellen van een testament of het afsluiten van een levensverzekering. De drempel voor cross-selling wordt hierdoor aanzienlijk verlaagd.

Veiligheid en bescherming van privacy voorop

Linckr hecht veel waarde aan veiligheid en privacy bescherming en daarom zijn wij ISO-27001 (security) én ISO-27701 (privacy) gecertificeerd.

Wees je concurrentie voor

State of the art technologie

Het Linckr platform heeft een open architectuur en is volledig API-based ontwikkeld, om eenvoudige integraties mogelijk te maken.

Meer over technologie

Een nieuwe vorm van gemak

Linckr: één app voor alle stappen én al je gegevens.
Ultiem gemak voor consument én dienstverlener is ons motto.

Meer over het bedrijf

Partners in het ecosysteem...

linckr logo

Linckr Servicers Portal

Linckr Servicers Portal biedt dienstverleners die (nog) niet integraal vanuit hun eigen software gekoppeld zijn aan het Linckr platform toch de mogelijkheid om gebruik te maken van het gemak en de voordelen van het platform. Zij kunnen consumenten uitnodigen en verzoeken doen om gegevens met hen te delen, die zij vervolgens vanuit het web portaal kunnen downloaden. Het Servicers Portal kan een tijdelijke oplossing zijn, zolang de koppeling met de eigen software nog niet is gerealiseerd, of een meer permanente oplossing voor die dienstverleners die geen behoefte hebben aan een integrale oplossing.
kolibri logo

Kolibri

Kolibri biedt software om makelaars in hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen. Door de koppeling met Linckr kunnen makelaars gevalideerde brongegevens van de consumenten en het te (ver)kopen object makkelijk importeren in Kolibri, waardoor manuele invoer niet nodig is. Bovendien kan de makelaar de koopovereenkomst en bijbehorende data eenvoudig en veilig, zónder extra werkzaamheden ter beschikking stellen aan de consument zodat de consument deze weer kan delen met andere dienstverleners, waaronder de notaris. Eindelijk een geautomatiseerde data-uitwisseling tussen makelaar en notaris, maar dan via de consument.

Quantaris

Quantaris biedt software aan om notariskantoren in hun dagelijkse werkzaamheden te ondersteunen en bedient hiermee ongeveer 160 notariskantoren in Nederland. Linckr ondersteunt hierbij elke klantreis van de cliënt van de notaris en voorziet in een koppeling om gemakkelijk en veilig gegevens tussen consument en notaris uit te wisselen. Linckr is de wegwijzer voor de consument in het notariële proces én zorgt voor een automatische prefill van grote delen van het notarisdossier, vooral voor het proces rondom het kopen van een woning of de onboarding van een klant. Bovendien biedt Linckr ondersteuning op het gebied van Wwft compliance.
AWI logo

AWI

AWI biedt verschillende software voor verzekeringsagenten en volmachtsbedrijven aan. Met de koppeling tussen de AWI software en Linckr zijn verzekeringsagenten en volmachtsbedrijven in staat om nieuwe klanten op een eenvoudige manier te onboarden en hen te vragen om hun gegevens te delen ten behoeve van het sluiten van nieuwe verzekeringsproducten of het aanpassen/vernieuwen van bestaande verzekeringsproducten. Tegelijkertijd bieden AWI en Linckr met de samenwerking de mogelijkheid om bestaande portefeuilles door te lichten en te voorzien van up-to-date klantinformatie. Dit verhoogt de kwaliteit en daarmee de waarde van bestaande portefeuilles.
Ockto logo

Ockto

Ockto biedt software aan die consumenten in staat stelt om veilig en eenvoudig hun persoonsgegevens op te halen bij de diverse overheidsdiensten. Ockto bedient ongeveer 60% van alle adviseurs en 80% van de hypotheekverstrekkers in Nederland. Linckr ondersteunt de verschillende klantreizen in de financiële en juridische markten. Met de koppeling leveren Ockto en Linckr de service van het gemak voor het veilig overbrengen van gegevens én de wegwijzer in het proces. Niet alleen een enorme besparing op het proces maar elke klant ervaart het gemak van elke klantreis keer op keer en dienstverleners beschikken altijd over authentieke gegevens uit officiële bronnen. Gegevens handmatig aanleveren en inbrengen is verleden tijd.

Nationale Notaris

Met de samenwerking met Nationale Notaris ontstaat er een nog betere ondersteuning van de consument via de dienstverleners in de juridische en financiële dienstverlening, met name in het proces voor het kopen van een woning. Nationale Notaris biedt klantreizen aan met als doel betere ondersteuning en dienstverlening voor de consument en een efficiëntere en klantvriendelijkere bedrijfsvoering bij de notarissen.

Klaar om jouw klanten beter te bedienen?

Deelnemen

Vragen & antwoorden

Is Linckr veilig?

Jazeker, Linckr is veilig! Linckr gaat uit van twee belangrijke principes:


1. Jij zit aan het stuur en bepaalt zelf of je jouw gegevens wil delen met jouw financiële dienstverlener.
2. Er wordt geen informatie opgeslagen bij Linckr. Alle informatie die je via Linckr ophaalt, wordt opgeslagen in jouw eigen persoonlijke digitale kluis, die beheerd wordt door use.id. Een onafhankelijke organisatie met de functie van data controller die de naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) nakomt.


Verder is Linckr gecertificeerd volgens ISO 270001 (informatiebeveiliging) en ISO 27701 (privacy).

Wat doet Linckr om mijn gegevens veilig op te slaan, zodat onbevoegden er niet bij kunnen?

Linckr is ontwikkeld met security en privacy als uitgangspunten. Dat betekent dat in elk facet van de ontwikkeling gekeken is naar veiligheid en privacy en dat daar de nodige maatregelen voor getroffen zijn, zowel in de software als in onze werkwijze en organisatie. Linckr heeft een streng informatiebeveiligingsbeleid.

Wat zijn de voorwaarden voor het gebruik van Linckr?

Linckr heeft de voorwaarden voor het gebruik vastgelegd in de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid.

Voldoet Linckr aan de AVG-wetgeving?

Ja, Linckr is AVG-compliant. Persoonsgegevens die je met behulp van Linckr verzamelt bij overheidsorganisaties en financiële instellingen worden alleen doorgegeven na jouw toestemming.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Arrow faq